keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Zoko ja Manni hiitillä

Viime torstaille Jenni oli sopinut hiittipäiväksi meille Mannin lainaan, jotta saatiin Zokolle kaveri radalle näyttämään, kuinka käyttäydytään. Automatkalla Manni näytti kylläkin hieman huonoa esimerkkiä, kun hankasi koko matkan takamustaan takapuomiin ja koko koppi heitteli. Perillä todettiinkin Mannin hanganneen lautasten päältä ihon rikki asti. Tai ei rikki, mutta karvat pois ja iho punoitti. Ei kuitenkaan auttanut, onneksi ei saanut ihoa rikki asti.

© Arja Wallin

© Arja Wallin

Lähdettiin liikkeelle ja Manni oli ihan intona. Zoko ei välittänyt Mannista tuon taivaallista, mutta Manni oli ihan sen tuntuinen, että esitteli innoissaan Zokolle, kuinka radalla käyttäydytään. Mentiin kaksi kierrosta hölkkää, jonka jälkeen Zokolle laitettiin sekki kiinni ja otettiin volttiharjoituksia. Manni painoi kunnolla ohjalle ja olisi vain tahtonut juosta volttaamisen sijasta. Saatiin kuitenkin suht onnistuneet voltit ja päästiin liikkeelle. Mannilla oli kunnon "I got this shit"-ilme ja se pinkoi menemään niin pätevänä :D Ajettiin 2100m ja Manni meni ihan hyvin ja pysyi vielä Zokon perässä.

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

"Mä kyl osaan, älä ny pidätä koko ajan, ku mä tiiän et tähä suuntaan pitää juosta!"
© Arja Wallin

Käveltiin hetki ja otettiin uudestaan volttilähtö 2100 paalulta. Ajettiin vain 1100m ja hölkkäiltiin sitten 1600m paalulle, josta otettiin viimeinen volttilähtö. Zoko ei ihan hiffannut, että takasuorallakin voi voltata ja teki vähän omia kuvioita, joten jouduttiin volttaamaan vähän pitempään. Päästiin kuitenkin lopulta liikkeelle. Jenni otti Zokolla vähän reippaampaa pätkää. Manni ei oikein pysynyt ravilla perässä, mutta koska Mannin ravurin päivät on ohi, päätin antaa sen laukata. Manni oli alkuun hämmentynyt, kun en pyytänytkään laukkaa alas ja tiputti itse raville. Pian se kuitenkin huomasi pysyvänsä paremmin perässä laukalla ja laukkasi ihan onnessaan melkein koko kierroksen. 1600 m jälkeen käännyttiin ympäri ja käveltiin puoli kierrosta.

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

Hyvin meni hiitti, Zokoa vartenhan siellä hiitattiin ja Manni hoiti hiittikaverin hommat ihan hyvin. Zoko ei koko hiitin aikana kertaakaan laukannut, ei edes hapuillut, edes silloin, kun Manni tuli laukalla vieressä/perässä/ohi. Mannikin oli niin rauhallinen ja tyytyväinen ja matkusti kotimatkan ihan rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti