keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kymmenen kysymyksen haaste

Sain Tiialta kysymyshaasteen, kiitoksia :) Haasteessa vastataan kymmeneen kysymykseen ja haastetaan 4 blogia. Haastettujen tulee vastata samoihin kysymyksiin :)
Haastan nämä blogin pitäjät:
Pinja - Pieni ja Pippurinen
Emma - For better, for worse
Raipe - Mä taidan olla ponipoika...
Eepz - Hoppiksen blogi


1. Miksi aloitit blogin pitämisen?
Lueskelin paria blogia ja perustin ensin kuvablogin, jossa esittelin kuvaamiani kuvia. Siihen ei kuitenkaan riittänyt inspiraatio ja parin kuukauden päästä päätin testata päiväkirjamaisen blogin aloittamista ja sille tielle on jääty :)

2. Oletko kilpaillut / millä tasolla kilpailet?
Olen ollut tasan kaksissa kisoissa, molemmat harjoituskoulukisoja. Tavoitteena olisi ehkä tänä keväänä käydä Sirin kanssa jossain koulukisoissa ja ehkä estekisoissakin. Ja mielelläni kävisin myös Kasteella opetuslähdössä ;)

Conn-r Shanachie kisoissa

3. Kuinka kauan olet ratsastanut?
Aloitin ratsastuksen 7-vuotiaana, elikkä 11 vuotta. Ratsastustunneilla kävin säännöllisesti seitsemännelle luokalle asti ja sen jälkeen on tullut enemmän puuhailtua vuokra- ja hoitoheppojen kanssa :)

4. Koulu vai esteet?
Jaa-a... Koulua tulee enemmän tuuppailtua ja se on kyllä ihan kivaa. Esteissä olisi kiva kehittyä enemmän, koska nekin kuitenkin kiinnostavat. Jos nyt jompi kumpi on pakko valita, niin sanotaan vaikka koulu :)

5. Valmennus vai kilpailut?
Tämäkin on aika paha... Ehkä valmennus, siellä tulee kuitenkin yleensä aina opittua jotain. Kilpaileminen ei ole mun mielestä niinkään tärkeää, mutta valmentautua voi hyvin ilman, että kilpaileekaan :)

6. Poni vai hevonen? Perustele.
Hmm... Ehkä kaikkein mieluiten pieni hevonen. Ponitkin on ihania, mutta jos miettisin omaksi hevoseksi, niin mieluiten pieni hevonen.

7. Onko sinulla hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?
Hoito- / vuokraheppa löytyy, suokki-tamma Cirimo <3

Siri syksyllä 2012

8. Oletko hypännyt maastoesteitä?
En ole. Jotain pieniä risukasoja ollaan joskus Sirin kanssa hypätty ja kerran Harjussa ollaan ravattu ja laukattu vesiesteen läpi. Mielelläni kuitenkin kokeilisin, näyttää niin kivalta :)

9. Lempihevosrotusi?
Pari vuotta sitten olisin sanonut hetkeäkään miettimättä lämppäri, mutta nyt en enää oikein tiedä. Kaipa mut on Sirin ja Kasteen kautta aivopesty suokkifaniksi :D

10. Korkein hyppäämäsi este?
Korkeutta en ole koskaan hypännyt, koska esteitä on tullut harrastettua niin vähän. Veikkaisin, että joku 80 cm on korkein?

Sirin kanssa korkein este ~70 cm, tässä hypätään ekaa kertaa niin "isoa" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti