sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Toon ekat estehyppelöt

© Ronja Kekkonen
Tänään oli Toolla vuorossa sen elämän ensimmäiset hyppelöt ratsastajan kanssa. Eräs tallilainen on jo pitkään ylipuhunut mua mukaan joskus hyppäämään heidän hevosensa kanssa ja tänään saatiin vihdoin aikaiseksi. Too oli aivan ihmeissään, kun Sirpa ja Kirsi alkoivat kantaa esteitä kentälle ja keräsikin aika hyvin paineita mokomista häiriötekijöistä. Ei kuitenkaan mitään verrattuna Leoon, joka pomppi milloin mikäkin jalka ilmassa kerätessään paineita esteistä ja Tuutikista.

© Ronja Kekkonen

© Ronja Kekkonen

© Ronja Kekkonen

© Ronja Kekkonen

Aloitettiin tulemalla ravipuomeja. Too katsoi kovasti Leolta mallia, kun Leo leiskautti laukalla pari puomia kerrallaan. Ekat pari kertaa Too järkyttyi, että noistako pitäisi yli juosta, mutta pian hiffasi idean. Laukat oli aika pinnassa, "kun Leokin meni laukalla, niin näinhän ne vissiin kuuluu mennä." Loppuun saatiin oikein siisti ja asiallinen ravipuomien ylitys, hieno Too!



Seuraavaksi olikin vuorossa jo pieni maahankaivettu este. Too vaati aika paljon apua ja kuski oli vähän turhan hukassa selässä, mutta hienosti ja reippaasti Too suoritti ja saikin runsaasti kehuja. Tultiin miniristikkoa molemmista suunnista muutaman kerran ja annettiin sitten Leolle vuoro. Sirpa nosti lävistäjällä olevan esteen isommaksi ristikoksi ja Leon jälkeen mekin päätettiin kokeilla. Tie oli Toolle hankalampi, kun ei oltukaan vain suoralla. Too tuppasi myös hieman kuumumaan ja Sirpa ja Kirsi naureskelivatkin, että taitaa olla Toon mielestä ihan kivaa puuhaa, kun ei millään malta odottaa estettä. Silti Too asiaan kuuluvasti vaati kuskia ratsastamaan kunnolla, mutta hienosti Too tsemppasi - kuskin mokailuista huolimatta. Lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen ja Leon lopetettua hyppelöt käytiin vielä kävelemässä loppukäynnit maastossa. Hieno, hieno Too <3

© Ronja Kekkonen

© Kirsi Helanen

Kuski ja heppa menossa eri suuntiin ja silti hienoista hienoin Too ratkaisi tilanteen hyppäämällä <3
© Ronja Kekkonen

© Ronja Kekkonen

"Winner"
© Ronja Kekkonen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti