lauantai 13. elokuuta 2016

Riihimäen harjoitusravit 9.8.2016

© Arja Wallin
Viime tiistaina suunnattiin jälleen auton nokka kohti Riihimäkeä ja harjoitusraveja. Ajatuksena oli, että jos vain harkkarit menee hyvin, laitan illalla ilmon menemään koelähtöön. Ja hyvinhän meillä menikin, joten ilmo lähti menemään. Ensi keskiviikkona 17.8. suunnataan siis Vermoon koelähtöön, hui, jännää!

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

Kävellessä piti esittää vähän hurjaa :D
© Arja Wallin

© Arja Wallin
Mutta takaisin Riksuun. Too oli katoksilla oikein rauhallinen, ennen ekaa lämmittelyä se vähän kuoputti, eikä olisi malttanut odottaa liikkeelle pääsyä. Lämmitin kaksi kierrosta 2 ja 3 lähdön välissä ja kolme kierrosta 4 ja 5 lähtöjen välissä. Too tuntui tosi hyvältä ja innokkaalta. Ekaan verkkaan lähdettiin samaa matkaa toisen lämppärin kanssa ja Toohan painoi menemään asenteella, että nyt ei varmasti päästetä tota ohi. Toisessa lämmityksessä taas Too etsi lähimmän hevosen, pinkoi sen rinnalle, pyöritteli korviaan "mitäs sit mamma, ohi vai jäädäänkö tähän?" ja kun kehotin eteen, otti taas seuraavan hevosen tähtäimeen. Kohtelias tyttö <3

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin

© Arja Wallin
Lähdössä lähdettiin takavoltista toisen starttaamattoman lv:n kanssa. Volttaus meni hyvin, mutta Too lähti vähän laiskasti liikkeelle. Jouduin ihan komentamaan, että menepäs nyt edellä menevän rinnalle. Siitä Too sitten heräsikin ja oli täyttä häkää lähdössä jo tavoittamaan muita. Vitosen kuski kuitenkin huikkasi mulle, että menevät edellä liian kovaa, ajetaan yhtä matkaa. Toota sai vähän pidellä, mutta nätisti tyytyi juoksemaan kaverin rinnalla. Viimeisessä kaarteessa alkoi vauhti kiihtyä ja loppusuoralla en enää yrittänytkään pidätellä. Kellotin maalin kohdalta kaksi kierrosta ja kello näytti maalilla 2.43,0 eli kilometriajaksi tuli 1.21,5. Etummaiset hevoset painelivat loppusuoran 18 ja koko lähdölle tulikin huomautus liian kovasta vauhdista. Sarjahan oli 1.25 + vapaa vauhtinen loppusuora. Tällä kertaa kuvaajia ja kameroita oli mukana kaksin verroin, joten äiti sai hoitaa kuvien oton ja Jennin nakitin ottamaan videota. Jenni vielä ihanana editoi pienen koosteen videoista!Kaiken kaikkiaan ei voi olla kuin tyytyväinen Toohun. Nyt vain innolla odottamaan koelähtöä! Meitä on sopivasti viisi hevosta koelähdössä, joten ei tarvitse Toon yksinään juosta. Saa nähdä, mitä Too tuumii Vermosta, kun siellä on hieman enemmän härdelliä, kuin hiitillä käydessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti