torstai 4. elokuuta 2016

Riihimäen harjoitusravit 26.7.2016

© Jenni Wallin
Tiistaina 26.7. pyörähdettiin jälleen Riksussa harkkareissa. Edeltävänä perjantaina hiitillä ravi oli hieman epämääräistä, kun Too oli aiemmin viikolla tiputtanut oikeasta etusestaan kengän ja kuluttanut kavion huomattavasti toista etusta matalemmaksi. Kengitys venyi samaisen tiistain aamupäivälle, joten en päässyt valmistelemaan Toota lainkaan ennen harkkareita. Hieman jännitti, miten ravi kulkee. Kengityksen jälkeen päästin Toon laitsalle ja maiskautin, josko se lähtisi ravilla. Too vinkaisi, nosti laukan ja toisessa päässä laidunta siirtyi suoraan käyntiin. Jes, kiitos Too :D

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin
Ilmoitin Toon tällä kertaa 1.25-sarjaan, jottei loppusuoralla tarvitse pidellä, kuten edellisissä harkkareissa. Päätin myös testata, kuinka Too juoksee sekin kanssa, kun en sillä koskaan ole sekkiä käyttänyt. Lämmityksessä Too menikin ihan hyvin, mutta starttiin sekki meni turhan kireälle. Olen ostanut liukusekkini käytettynä ja sen reiät ovat näköjään turhan kuluneet käyttöä varten, joten kärryiltä käsin en saanut sekkiä löysättyä. Ei siis auttanut, kun katsoa, miten käy. Volttaus ja liikkeelle lähtö menivät hyvin, mutta edelliskerran ohjaan tukeutuminen puuttui. Too pysyi joukon mukana, mutta ekassa kurvissa tuli laukka, joka meni aika pitkäksi ja jäätiin porukasta. En tiedä mikä laukan aiheutti, oliko se muiden heittämä hiekka vai turhan tiukka sekki vai vapaa viikonloppu vaiko ihan vain tähtien asento. Kun sain laukan alas, olivat muut jo takasuoran lopussa. Too tsemppasi tosi hienosti, eikä lannistunut, vaikka muut olivat kaukana. Etenkin loppusuoran se tuli tosi hyvin, nosti vain hännän pystyyn ja juoksi oikein tosissaan. Maaliin tulon jälkeen kuulutettiin, että me mentiin Toon kanssa ihanneajassa eli 1.25 min/km.

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin
Olin oikein tyytyväinen Toon suoritukseen, vaikkei kaikki mennytkään nappiin. Too oli tällä kertaa huomattavasti rauhallisempi varikkoalueella, mutta se jokin viimeinen paine siltä puuttui lähdössä. Kotimatkalla suunnittelin jo ilmoittavani Toon koelähtöön, mutta yön yli nukuttuani päätin kuitenkin, että käydään vielä yhdet harkkarit. Elikkä 9.8. suunnataan jälleen Riksuun katsomaan, josko tähtien asennot olisivat tällä kertaa meille suotuisammat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti