maanantai 6. helmikuuta 2012

Semi-tylsä hepaton viikonloppu ja puolen vuoden projekti valmis!!!

Perjantaina meillä oli koneella lagailun jälkeen vielä tanssiharkat, jotka tuntui kyllä aika turhilta, kun paikalla oli seitsemän opiskelijaa, joista kaksi ei tanssi. Noh, kertailtiin jo opittuja tansseja ja harjoiteltiin pari uutta, sitten pääsi lähtemään kotia kohti.
Porvoossa päätin käydä katsomassa vieläkö Kar-Foto olisi auki ja olihan se. Ostin kameraani vara-akun, jota olen jo pitkään suunnitellut ostavani, mutta nyt päätin sen sitten viimein ostaa, kun sitten Vanhojen tansseista pitäisi saada kuvia ja videota niin eipähän ainakaan mene se homma pilalle sen takia, että akku loppuisi. Sen jälkeen kävin vielä Citymarketissa ja ostin sieltä vara muistikortin. Tärkeää kuvauskeikkaa ei sovi möhlätä ;)

Yhden aikaan oli -20°C


Lauantaina oli hirveästi pakkasta, Ellulle laittelin viestiä talleilusta ja vastasi olleensa perjantaina tallilla hytisemässä ja päätti jättää talleilut vkl väliin. Laitoin sitten takaisin, että mäkin taidan jättää väliin ja keskittyä selättämään flunssaani. Niimpä viettelin sitten hepatonta viikonloppua, harvinaista... Ja aika tylsää... :/
Kivan polun sai kahlata...


Eli aika rento päivä oli tv:tä katsellessa. Kävin mä äitin kanssa tekemässä lumityöt ja räpsimässä vähän lumisia maisema kuvia meiän pihalta. Yllättävän kivoja kuvia sain, vaikka olinkin laiska enkä jaksanut vaihtaa lyhyempään putkeen, jolla yleensä kuvailen maisemia ja "taide-kuvia". Pitkällä putkella sai melkeimpä parempia kuvia, kun ei tarvinnut kävellä/kahlata lumessa niin lähelle kohdetta vaan keskittyi vaan pitämään käden vakaana ja kuvasi kauempaa.
Takapihan koira-aitaus ei ole kauhean kovassa käytössä...

Illemmalla tehtiin äitin kanssa pizzaa ja kaura-omena paistosta, nams ;P Loppu ilta meni saunoessa ja tv:tä katsoessa :)

Sunnuntai oli melko samanlainen päivä, flunssa oli vain pahentunut, joten päätin jättää maanantain ekat tunnit väliin (varsanopetusta) ja lähteä vasta maanantain aamu-bussilla. Aamu-päivän istuskelinkin sitten tv:n edessä vilttiin kääriytyneenä ja kirosin flunssaani. Iltapäivällä lähdettiin sitten käymään kaupassa, samalla kun äiti kävi äänestämässä.
Ilta meni tv:tä katsellessa, lautapelejä pelaillessa ja teetä hörppiessä. En ole koskaan ollut mikään teen ystävä, mutta päätin uhrautua saadakseni kurkkukivun voitettua. Toin nyt teetä Harjuunkin, mutta saas nähdä jaksanko sitä koskaan juoda vai kiikutanko sen vain käyttämättömänä takaisin äitille :D

Maanantaina sitten jo kolmannen flunssan takia huonosti nukutun yön jälkeen oli lähtö Harjuun. Äiti meni aamusta töihin, joten Porvooseen piti matkustaa bussilla. Bussi oli aivan tupaten täynnä ja jouduin melkein keskustaan asti seisomaan painava laukku kädessäni, mutta oma moka kun en älynnyt sitä lattialla laskea :D
Porvoossa sitten odottelin parikymmentä minuuttia bussia Haminaan ja kun se viimein tuli, niin pääsi bussiin nukkumaan :) Edelleen flunssan takia oli hankala nukkua, mutta saipahan torkuttua ja kuskin ilmoittaessa, että saavutaan Haminaan en olisi millään jaksanut herätä vaihtamaan bussia. Äkkiä siinä kuitenkin heräili ja olikin sitten ihan pirteä olo loppu päivän.
Harjussa lukaisin läpi ruokinnan suunnittelun koealueen ennen kokeeseen lähtöä. Kokeessa sitten kävi niinkin harvinainen asia, että olin viimeisenä tekemässä koetta. Mutta sekin johtui vain siitä, että onnistuin kämmimään ravintoarvo-laskut kahteen kertaan ennen kun sain ne oikein. Onneksi nyt sentään huomasin, että nyt joku mättää, koska nyt ne (ainakin toivottavasti) on oikein.
Kokeen jälkeen oli sitten opinnäytetyötä, jossa ei oikeastaan tehty muuta kuin pohdittu mitä se toiminnallinen opinnäytetyö on. Aika turha tunti, voitais alkaa jo suunnittelemaan niitä itse kisoja ton ainasen jahkailun sijaan...
Siinä se nyt sitte ois ihan valmiina <3
Viideltä oli sitten valjaskerho, jossa viimeistelin riimun tekemällä reiät turpa- ja niskahihnaan, tasaamalla sivut ja maalaamalla ne. Sitten oli riimu valmis, wuhuu, puolen vuoden projekti vihdoin valmis!!! Aloin sitten korjailemaan yhtä rikkinäistä turpahihnaa, jonka Ellulta sain korjattavaksi, ensi viikolle voisi kyllä mittailla jo valmiiksi ne suitsien osat, niin pääsisi niitä aloittamaan :)

Huomenna ois sitten tylsä päivä, kun aamulla on ratsastusta ja sen jälkeen koko iltapäivä vapaata. Mutta ehkäpä paparazzi pääsisi hommiin, Tiialle jo tarjouduin Ilkeä kuvailemaan :)2 kommenttia: