sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Remonttia ja (vihdoin) lämmintä!

Ja taas on hujahtanut ikuisuus viime tekstistä... Mutta eipä tässä ihmeempiä ole tapahtunutkaan...

Tiistaina (17.7.) taidettiin käydä aamusta lenkillä koirien kanssa ja muuten ei päivällä mitään ihmeellistä tapahtunut. Illasta lähdin ajelemaan Ilolaan Ilkeä kuvailemaan. Tiia halusi mennä ajamaan Viksbergin kentälle, joten eikun kävelemään. Matkalla satoi vähän vettäkin, mutta ei kuitenkaan läpimäriksi kastuttu. Kentällä Tiia ei ajanut kauaa, koska kentän pohja oli tosi upottava ja raskas. Kuviakaan ei paljoa tullut ja laatu ei ole ihan parasta, koska kamerasta tosiaan se komentokiekko hajosi ja suljinaikaa ei pääse säätämään ollenkaan. Mutta olisi niistä huonompiakin voinut tulla :)

Shet-r Ilke


Keskiviikkona (18.7.) poimittiin päivällä mustikoita. Illalla päätettiin aloittaa mun huoneen remontointi, luvassa oli siis huoneen tyhjennys ja tapettien seiniltä repiminen.

Mustikoita :P


Torstaina (19.7.) jatkettiin huoneen remonttia: kittiä seiniin, lattialle pahvit ja maalarinteipit listoihin.

Huone ilman tapetteja


Perjantaina (20.7.) alettiin pohjamaalin maalaaminen. Käytiin koiria kuvailemassa rypsipellon reunassa, mistä ei oikeastaan paljoa hyötyä ollut kun meidän koirat on niin pikkusia :D Mutta tulipa edes jotain poseerauksia saatua, vaikka edelleen laatu kammottaa omaa silmää kun piti automaattiasetuksilla kuvata.

Cadinan Oili "Dina"

Cadinan Nadja "Nana"


Lauantaina (21.7.) oli sitten valkoisen "päällys"maalin maalaamista.

Valkoiset seinät


Sunnuntaina (22.7.) käytiin K-raudassa ostamassa vihreää maalia, koska mä halusin yhden seinän vihreäksi. Illalla Jennin kummit kävivät meillä ja illan aikana ehdittiin maalata viimeiset valkoiset maalit ja eka kerros vihreää maalia.

Vihreä seinä


Maanantaina (23.7.) lähdettiin äitin kanssa yhdeksäksi Porvooseen, koska mun piti käydä autokoululla sopimassa vikat ajotunnit ja inssi. Inssi on nyt sitten tiistaina 31.7., jolloin täytyy myös lähteä Harjuun.
Kotona oli luvassa jälleen vihreällä maalilla maalausta.

Tiistaina (24.7.) oli viimeisten kaapinovien maalaus.

Keskiviikkona (25.7.) oli tokavika ajotunti klo 12, jonka jälkeen ajelin Ilolaan kuvailemaan. Ensin vuorossa oli Heppu, jota Pinja ohjasajoi kentällä. Olin kuviin loppujen lopuksi ihan tyytyväinen, vaikka kuvat nähdessään tekikin mieli itkeä kun laatu oli niin paljon huonompaa mitä manuaaleilla kuvatessa. Mutta tosiaan ihan kivoja kuvia sain napsittua.

Shet-r Hemil


Jäin laitumille kuvailemaan odottaessani Tiiaa ja koska lainasin Jenniltä videokameraa, otin joitakin videoklippejä ja päätin harjoitella Vegasin käyttöä näillä klipeillä. Latasin siis ihan huvin vuoksi Vegasin trial-version ja täytyy nyt katsoa jaksanko opetella sen käyttöä tuon enempää :D Tällaisen videon sain aikaiseksi:



Jokunen julkaisukelpoinen kuvakin tuli kuitenkin napattua, joten tässä niitäkin.

Pv-r Windsor II, shet-r Hemil, sh-r Benjami
Ox-r V.H. Al-Yazi BE, pv-r Windsor II, shet-r Titus


Kun Tiia tuli, lähdettiin ensin kävelylle, kun odotettiin ratsastajien poistumista kentältä. Sitten mentiin kentälle ja Tiia hypytti Ilkeä narussa. Kuvatkin onnistuivat ihan hyvin :)

Shet-r Ilke


Torstaina (26.7.) lähdettiin kaupungille ostamaan huonekaluja mun ja Lauran uuteen huoneeseen. Löydettiin kiva parvisänky-sohvayhdistelmä ja mä ostin itselleni limen vihreän säkkituolin <3

Säkkituoli <3


Perjantaina (27.7.) Vaihto-kalusteesta, josta sänky tilattiin, soitettiin ettei kyseistä sänkyä enää toimiteta. Saatiin kuitenkin vaihtoehtoinen systeemi, erillinen parvi ja sohva. Käytiin sitten paikan päällä katsomassa ja lupasivat toimittaa keskiviikkona.
Kotona otettiin pahvit lattialta pois ja vietiin mun patjat ja muut jo valmiit huonekalut huoneeseen, jotta nähtiin vähän minkä näköistä sinne tulee. Kivalta näytti ja näyttää varmasti vielä kivemmalta kun saadaan huone kokonaan sisustettua.

"Uus" huone :)

Perjantaina päätettiin muutenkin tehdä kunnon suursiivous, koska äitikin siivosi oman huoneensa lattiasta kattoon ja mä imuroin koko talon. Illalla innostuin vielä leikkaamaan nurmikon koira-aitauksesta :D

Lauantaina (28.7.)  kerättiin päivällä äitin kanssa vadelmia ja mustikoita kuningatar-piirakkaa varten :) Muuten on tullut koko päivä vain löhöiltyä ja nautittua lämpimästä säästä :)

Sunnuntaina eli tänään leikkasin päivällä äitin kanssa nurmikon ja muuten on päivä mennyt koneella istuessa :)

2 kommenttia: