perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hiitillä Loviisassa

Tänään käytiin Kasteen kanssa Loviisassa hiitillä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meillä piti olla hiittikaverina ratatallin kolmevuotias putte-ori, mutta kyseinen ori olikin päässyt hiitille jo eilen, joten saatiin hölkötellä keskenämme. Laki ja Lakin hiittikaveri olivat kuitenkin myös radalla, joten käytin niitä hyväkseni yrittäessäni vähän ajaa vetoja.

Pysäytyskuva videolta

Aloitettiin kävelemällä ja hölkkäämällä pari kierrosta kavereiden perässä. Kavereiden kääntyessä kilpailusuuntaan pyysin Matin kiinnittämään sekin ja sitten lähdettiin kavereiden perään kilpailusuunnassa. Mentiin vähän vajaa kolme kierrosta reippaammin, sports trackersin mukaan kuitenkin yli kahta minuuttia.

Kilpailusuuntaan reilu kaksi kierrosta

Käännyttiin takaisin myötäpäivään ja käveltiin hetki. Sitten hölkkäiltiin ja aina kavereiden ohi mennessä pyysin Kasteelta enemmän vauhtia. Hyvin se aina tuntui lähtevän ja hyvin kulki. Loppuun hölkkäiltiin ja käveltiin pari kierrosta ja sitten hoitamaan ponski pois.

Yksi kavereiden perässä juostu kierros

Kaste meni oikein hienosti ja askel oli varsin lennokas. Alkuun se vähän haki raviaskelta, mutta loppua kohden askel parani. Laukkoja tuli koko hiitin aikana vain kaksi ja Kaste antoi ne tosi hyvin alas. Oikein hyvä hiitti siis kaiken kaikkiaan :) Ensi viikolle pitäisi olla nyt hiittikaverikin varattuna, jos vaikka saataisiin vähän kovempia vauhtejakin.
Matti kuvaili taas vähän videota ja sen lisäksi mulla oli mun kypäräkamera käynnissä. Vihdoin keksin keinon, miten saan sen kypärään kiinni, kun tajusin kameran mukana tulleen myös tarrat, joilla sen saa kiinnitettyä. Saa nyt nähdä, kuinka pitkään tarra pysyy paikoillaan - ei sitä ainakaan irti enää saanut, kun meinasin ensin tulla katuma päälle :D Editoin nyt kuitenkin varsin simppelin koostevideon, josta näkee vähän meidän menoa :)

Typerä blogger ei mukamas löydä videota youtubesta, joten täytyy nyt laittaa tylsästi vain linkki videoon. Käykää toki katsomassa youtubessa, vaikka sitä ei tässä näekään. Klik!

Hiitin jälkeen kävin vielä Sirin kanssa noin tunnin maastolenkillä. Mentiin enimmäkseen käyntiä, mutta muutamat ravit ja laukatkin otettiin. Siri oli kerrankin oikein kiva maastomopo ja kotiin päinkin sai vauhtia kivasti säädeltyä. Kotoa pois päin mentiin ravit ja laukat pitkin ohjin ja Siri oli niin tyytyväinen. Kotiin päinkään ei hösätty hirveästi, kuten yleensä. Oikein nautinnollinen maastolenkki siis oli :)

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti