maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hiitillä Loviisassa 11.04.

Videon teko on vielä vähän vaiheessa, kun latasin Vegasin trial version enkä ihan täysin osaa sitä vielä käyttää, mutta liitän videon sitten johonkin tulevaan postaukseen. Jenni oli hiitillä kuvaamassa, joten videon lisäksi löytyy myös runsaasti kuvia, eli hätä ei ole tämän näköinen :)

© Jenni Wallin
Alkuhölkät

© Jenni Wallin
Kasteella kävi eläinlääkäri raspaamassa hampaat keskiviikkona ja suussa olikin piikkejä ja niiden aiheuttamia haavoja. Päätettiin siis suuta lepuuttaaksemme mennä kuolaimettomilla. Meillä piti taas olla hiittikaveri, mutta meillä oli erinäisiä ongelmia lähtiessä ja olimme radalla kolmisen tuntia sovittua myöhemmin. Niimpä hiittikaveri oli jo ehditty ajaa ja me mentiin taas yksinämme. Ihan hyvä sinänsä, koska poni ei ollut niin hyvin hanskassa kuolaimettomilla, hyvä ettei toisen hevosen vastaan tullessa heittänyt ympäri. Muutenkin Kaste oli vähän omissa maailmoissaan, eikä sitä oikein kiinnostanut juosta.

© Jenni Wallin
Ekat reippaammat kierrokset

© Jenni Wallin
Hölkkäiltiin alkuun kolmisen kierrosta, jonka jälkeen mentiin kilpailusuuntaan kolme kierrosta reippaammin. Meidän reippaammin tosin tarkoitti kierrosaikana n. 2.15 min/km. Otettiin pari kierrosta myötäpäivään hölkkää ja käyntiä, jonka jälkeen uudestaan pari reippaampaa kierrosta kilpailusuuntaan. Tällä kertaa vaadin Kasteelta reippaampaa vauhtia ja takasuoralla se väläyttelikin oikein hienoja pätkiä. Kierrosaikakin oli 2 minuutin pintaan. Loppuun vielä hölkättiin ja käveltiin kierros ja sitten hoidettiin ponski loimitettuna traileriin ja suunnattiin kotiin.

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin
Hölkkäkierros

© Jenni Wallin
2 min kierrokset

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Hiitti meni kaiken kaikkiaan oikein hyvin, sekkiäkään ei edes tarvittu. Täytyy jatkossa seurata tilannetta, että kummin Kaste toimii paremmin: sekin kanssa vai ilman. Ilman kuolaimia ei kyllä toista kertaa lähdetä radalle, tämä nyt oli tällainen poikkeus. Suht hyvin se pysyi sidepullillakin hanskassa, mutta oli vähän turhan helposti ajautumassa mm. varikkoportille päin aina sen ohittaessaan. Mutta kaiken kaikkiaan oikein hieno Kaste!

2 min kierrokset

P.S. Vähän kenties tullut neljässä kuukaudessa lihasta lisää?

03.01.2014 vs. 11.04.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti