keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Irtohypytys 30.04.

Viime keskiviikkona saatiin idea irtohypyttää hepsuja. Sain vasta eilen aikaiseksi käydä läpi viimeiset kuvat, siksi postaus tulee näin myöhään. Mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan, eikö?

Zoko pääsi ensimmäisenä irtohypytykseen. Vähän jännitettiin, miten se käyttäytyy ja päättyykö kaikki siihen, että poni juoksee lankojen läpi, mutta poni yllätti positiivisesti ja hyppäsi tosi kiltisti. Vähän taisi olla ylimääräistä virtaakin, koska tilaisuuden tullen se osasi kyllä rynnistää pukitellen Jennin ohi ja juoksi hetken hurjaa kiitoa kenttää edes takaisin. Kujaan mennessään hyppäsi kuitenkin tosi hienosti ja ihan hyvällä tekniikallakin. Pidettiin esteet ristikkokorkeudella, siitä ei kuitenkaan ole esteponia tulossa (ainakaan näillä näkymin, kyllähän se Jenni jo viime viikolla kävi ekaa kertaa Zokon selässäkin :D)
Tassut kainaloon ja kunnon ilmavaralla! :D


Lisää kuvia kuvagalleriassani

Jenni ja äiti lähtivät kävelyttämään ponia, joten siinä välissä ehdin harjailla Vaavin valmiiksi ja auttaa Jennyä Gibben hypytyksessä. Kameraa en siihen hätään ehtinyt käteeni napata, piti meinaan olla aika tarkkana, ettei Gibbe päässyt liian lähelle pihattoaitaa, koska pariin kertaan yritti yli. Hyvin se kuitenkin hyppäsi.

Seuraavaksi olikin sitten Vaavin vuoro. Otin tällä kertaa sellaisen asenteen hypytykseen, etten pitänyt minkäänlaista kiirettä ja kaikki hoidettiin Vaavin kanssa rauhassa. Se olikin toimiva tekniikka, tällä kertaa Vaavi ei harkinnutkaan aitojen yli hyppäämistä. Vaavin kanssa nostettiin estekorkeus aika pian maksimiin (mikä meidän tolpilla tarkoittaa ~80 cm), kun se hyppäsi kuitenkin melko hyvin. Vähän se oli laiska nostamaan jalkojaan viimeisellä esteellä, mutta hyviäkin hyppyjä tuli ja lopetettiin onnistuneeseen suoritukseen.

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Hassu tyttö, pitää koko ajan korvilla kysellä, tekeekö oikein :D
© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Lisää kuvia löytyy kuvagalleriastani
© Jenni Wallin

Vaavin jälkeen oli vielä Kasteen vuoro. Kasteenkin kanssa pidettiin esteet aika matalina, jossain vaiheessa nostin viimeisen esteen pystyksi, mutta se hyppäsi sen kerran puhtaasti ja tiputti sitten joka kerta, joten laskin sen takaisin ristikoksi. Kaste oli hieman laiskahko hyppäämään, siihen olisi pitänyt saada paljon paljon enemmän vauhtia, se kun olisi mieluiten vain hölkötellyt kujan läpi. Piiskalla sai avustaa takaa aika reippaasti, että sen ylipäätään sai hyppäämään. Mutta ihan hienosti hyppäsi kuitenkin, hieman mielenkiintoisella tyylillä tosin, kuten kuvistakin näkyy :D

Onhan se nyt vaikea hypätä keskeltä, saati että hyppäisi suorana :D
© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Näin kivaa se Kasteen mielestä oli :D
© Jenni Wallin

Jalkoja ei ihan jaksaisi nostaa
© Jenni Wallin

Lisää kuvia kuvagalleriassani
© Jenni Wallin

Siriä ei viitsitty hypyttää, ei varmasti tekisi hyvää kinnerpatille, joten Siri pääsi vain pikaiselle lenkille ilman satulaa. Muuten ihan kiva reissu, mutta satula olisi ehkä sittenkin voinut olla järkevä vaihtoehto, sillä college housut, karvanlähtöaika ja ilman satulaa ratsastus ei ollut ehkä järkevin yhdistelmä :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti