tiistai 25. marraskuuta 2014

KuulumisiaToon mysteeriontumiset oli ja meni. Mitä lie kasvukipuja ne olivatkaan, nyt ei ole Too enää ontunut lainkaan. Viikko pidettiin taukoa ajosta ja sen jälkeen ei ole näkynyt ontumista. Pikkuhiljaa palailtiin normaaliin liikuntaan ja viime viikolla ajettiin vähän vetojakin. Too on ollut hirveän pirteä ja innokas tauon jälkeen ja vetoja ajaessakin se oli niin intona, kun pyysin vauhtia, ettei ilopukeiltaan meinannut malttaa ottaa vauhtia. Hienosti kuitenkin meni ja jalatkaan eivät ole reagoineet lainkaan enää tauon jälkeen. Kaipa me vielä joskus päästään sinne radallekin asti. Nyt täytyy vain seurailla säitä ja koittaa jatkaa treeniä normaalisti. Toolla ei ole vielä talvikenkiä, joten toivotaan, että ei tule jäistä.

13.11. lenkiltä


20.11. lenkiltä


23.11. lenkiltä (Lunta <3)

Toon lisäksi olen päässyt ajelemaan Marian ykköshepalla, Roolla (Quintana Roo, Toon puolisisko). Maria ei ole itse ehtinyt ajella sillä paljoa, joten ekat ajolenkit menivät aika reippaissa tunnelmissa, kun Roolla oli niin paljon virtaa. Roo on tosi kiva ajettava, kuuntelee (suurimman osan ajasta) pidätteitä ja kulkee reippaasti ja innokkaasti. En ole ajanut sillä vielä kymmentäkään kertaa ja Roo on selkeästi jo oppinut minun ajotapani ja välillä tuntuu, että se lukee ajatukseni, kun lähtee raviin juuri sekuntia ennen, kun pyydän ravia yms.

13.11.


20.11.

23.11.

Too on silti edelleen ykköshevoseni. Ihan kiva päästä ajamaan välillä toistakin hevosta, mutta kyllä meillä on Toon kanssa jotain spesiaalia <3

<3
© Jenni Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti