perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukuu? No ei kyllä siltä näytä...

Keskiviikkona (3.12.) tuli taas otettua kamera tallille, kun lupailivat auringonpaistetta koko päiväksi. Noh, aurinko ei näyttäytynyt, mutta päätin kuitenkin kuvailla lisää laidunrallikuvia Toosta ja Weekosta. Too tiputti tiistaina toisen etukenkänsä, joten kevyempi liikunta olisi joka tapauksessa ollut luvassa.
Lumethan sulivat viikon sisällä pois, joten taustalla näkyy hyvinkin vehreä laidun, mikä kiinnosti myös Toota loppupeleissä enemmän, kuin juokseminen. Toolla on vielä kesäkengät jalassa (+ siis se yksi kengätön kavio), joten vähän se näkyi liukastelevan juostessaan. Ehkä siis ihan hyvä, että lopettivat lyhyeen. Weeko pysyi kengättömänä paremmin pystyssä ja olisikin selkeästi juossut pidempäänkin, mutta kun ei saanut Toota mukaan, tyytyivät yhdessä maistelemaan ruohoa. Sen viitisen minuuttia ne kyllä juoksivat ihan kiitettävästi, joten tässä olisi näitä rallikuvia.

Pörheä Weeko!

Hyvin näkyy, mikä kavio on kengätön :D
Kaunokainen <3

Kyllä Weekostakin liikettä lähtee!


Too alkaa jo hyytyä :D

Lisää kuvia Toosta ja Weekosta voi katsoa täältä.Jennikin innostui päästämään Zokon ja liikutettavansa Rollan laitsalle rallittamaan. Rollaa kiinnosti selkeästi enemmän ruohon maistelu, kun taas Zoko, joka on ollut kevyemmällä liikunnalla lihasrevähtymän vuoksi, oli hyvinkin innoissaan juoksemassa. Rollakin saatiin kuitenkin juoksemaan, kun Jenni vei sen laitumen toiseen päähän ja päästi irti. Kurkatkaa toki Jennin blogiin, sinne tulee varmasti lisää kuvia jossain vaiheessa.

Gr-t Zoega II ja shet-t Elva's Tolwa

Täytyyhän raviponin esitellä raviliikkeitäänkin :)"Hups, mamma meinas jäädä alle"
Päivän paras kuva :D
Zoko päätti treenata siltä varalta, jos joulupukki tarvitsee tuuraajaa poroilleen :D


Lisää kuvia Zokosta ja Rollasta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti