torstai 19. helmikuuta 2015

Uusia tuulia

© Jenni Wallin
Waiting for the Dream Coming True oli blogini nimi ensimmäiset kaksi vuotta. Viime vuoden tammikuussa muutin nimen blogin sisältöä enemmän kuvaavaksi ja uudeksi nimeksi tuli Something Borrowed. Taas oli aika tehdä blogille suuri muodonmuutos, sillä nimi ei enää vastaa blogin sisältöä. Lainaheppoja esiintyy blogissa jatkossakin, mutta blogin päätähtenä toimii lainan sijasta ihan oma hevonen! Viikko sitten sovittiin kaupat ja Too on nyt ensimmäinen oma hevoseni <3

© Jenni Wallin
Nimen vaihdon myötä päätin tehdä samantien uuden bannerinkin, vaikka edellisestä kovasti pidinkin. Uuden bannerin suhteen minulla ei ollut minkäänlaista inspiraatiota, vaan banneri muotoutui näköisekseen tehdessä. Siihen nähden olen banneriin ihan tyytyväinen, yleensä nämä suunnittelemattomat bannerit tuppaavat olemaan sellaisia, että kyllästyn niihin hyvinkin pian. Mutta mitäs te lukijat olette mieltä uudesta ulkoasusta?

Vanha vasemmalla, uusi oikealla
Blogin uudistuksen myötä myös välilehdet menivät uusiksi, joten käykää ihmeessä vilkaisemassa. Viime viikonloppuna oli ensimmäinen lähijakso hevoshierojakoulussa ja nyt odottelen innolla seuraavaa jaksoa. Tässä jaksossa päästiin jo harjoittelemaan joitakin hierontaotteita, mutta viimeistään ensi jakson jälkeen olisi valmiudet lähteä hieromaan hevosia enemmänkin. Paljon koekappaleita onkin jo ilmoittautunut, mutta otan mielelläni lisää asiakkaita, koska harjoituksella se rutiini tulee. Jos hevosesi on siis hierojaa vailla, kurkkaa ihmeessä hieronta-välilehti.

"On tää lomailu rankkaa"
© Jenni Wallin
Noh, miltäs se ensimmäinen viikko hevosenomistajana on sitten tuntunut? Noh, enpä ole vielä tainnut ihan tajuta olevani todella hevosenomistaja. Too on vielä viettänyt toipumislomaa kuumeen jäljiltä, maanantaina tosin käytiin ihan pieni käyntilenkki ratsain maastossa. Pitkälle ei päästy, koska Toolla ei ole kenkiä ja tie on yhdestä kohtaa niin liukas, etten sinne uskaltanut lähteä. Tänään Too sai kuitenkin popot jalkaan ja treeni voi pikkuhiljaa jatkua. Tosin vielä lomaillaan ainakin viikko, sillä Too sai tänään myös rokotuksen. Vielä pitäisi saada hammaslääkäri lähiaikoina paikalle, niin olisi kaikki hoidettu taas vähäksi aikaa. Innolla odotan, että päästään taas jatkamaan treenejä, tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus, kun on viimeksi Toolla käynyt ajamassa.

© Jenni Wallin
Loppuun vielä vähän rakennekuvia, joista näkee vähän Toon kehitystä. On sielle vähän lihasta tullut, vaikkei tuon karvaturkin alta niin paljoa näykään :D

07/2014, Reilu kuukausi treeniä takana
© Jenni Wallin

08/2014, Kolmisen kuukautta treeniä takana

11/2014, Puoli vuotta treeniä

02/2015, Yhdeksän kuukautta treeniä
© Jenni Wallin

3 kommenttia:

  1. Uus banneri on paljon kivempi ! :D Onhan Toolle sitä lihasta tullu ja pömppömahaa lähteny :)

    VastaaPoista
  2. Uusi banneri on tosi kiva :) Ja onnea tuoreelle hevosenomistajalle!

    VastaaPoista