perjantai 16. lokakuuta 2015

Virtaa riittää

Saikut on nyt saikkuiltu ja pikkuhiljaa palaillaan taas normi liikuntaan. Ollaan nyt menty muutama lenkki ratsain ja aina ennen ja jälkeen lenkin olen kovasti seuraillut, miltä lihasvamma näyttää. Selkeästi se on mennyt parempaan päin, enää Too ei arista siihen koskettaessa ja se ei tunnu lämpimämmältä, kuin mikään muukaan kohta. Ekalla lenkillä otj tuntui hieman jäykemmältä alkuun, mutta vertyi kyllä. Too on nyt joutunut olemaan Roon kanssa viikon pikkutarhassa, jossa eivät mahdu oikein juoksemaan, kun Roon jänne alkoi taas viime hiitillä turvotella kompuroinnin jälkeen. Niimpä mulla olikin keskiviikkona viikon seisomisen jälkeen varsin virkeä hevonen alla. Käytiin kävelemässä sänkkäri ympäri ja todettiin sen olevan vielä liian pehmeä käyntiä kovempaa mentäväksi. Too oli kyllä kovasti eri mieltä ja ottikin itsekseen pätkän ravia ja pukitellen yritti laukkaankin päästä. Palattiin tielle ja otettiin sitten vähän tunnustellen ravia ja laukkaakin. Laukassa meillä oli kyllä jarrut täysin hukassa ja tultiin pätkä melko reippaasti. Too onneksi kyllä pysähtyy aina pyytäessä, vaikkei vauhtia välttämättä pysty säätelemään. Oli kyllä niin tyytyväinen hevonen lenkin jälkeen, kun pääsi vähän jalkojaan oikomaan.

Too olisi kovasti tahtonut mennä kovempaa sänkkärillä
Eilen torstaina (15.10.) lähdettiin maastoon Jennin ja Zokon sekä Sadun ja Arielin kanssa. Mentiin oikein pitkä 1,5h lenkki. Toota tuppasi vähän kiukuttamaan, kun laukata olisi pitänyt, muttei muiden perässä oikein mahtunut. En kuitenkaan halunnut mennä ensimmäisenä, kun Too on vielä sen verran intona laukkailuista, etten voi taata liikkeen suuntautuvan välttämättä eteenpäin :D Etenkin nyt saikun jälkeen, kun on vähän virtaa kertynyt. Ehkä ensi lenkillä sitten. Ja nyt täytyy kyllä ehdottomasti ottaa laukan lyhennys -harjoitukset ohjelmaan, sillä tällä hetkellä laukat tuntuvat ampuvan aika vauhdilla eteen (+ kaikkiin muihin suuntiin), eikä jarruista tosiaan ole tietoakaan. Lenkki oli kuitenkin oikein kiva ja Tookin pääsi ensimmäistä kertaa näin pitkälle lenkille ratsain.

Ryhmä rämä maastossa :D
Kaivoin muuten esille kypäräkamerani (Bullet HD LITE) ja viritin sen kypärään näiden kahden lenkin ajaksi. Kameran kanssa on vain nyt ollut vähän ongelmia, kun kortille pitäisi mahtua 160 min videota ja akunkin pitäisi kestää 125 min. Jostain syystä kamera oli kuitenkin molemmilla kerroilla lopettanut kuvauksen jo puolen tunnin päästä. Täytyy vähän tutkia, missä on vika. Postauksessa on nyt vain parit kuvakaappaukset molemmilta lenkeiltä, videota en nyt jaksa alkaa editoimaan, kun tulisi vähän yksitoikkoinen video :D Täytyisi varmaankin suunnata sänkkärille joku pakkasaamu kuvaajan kanssa, niin saisi vähän syksyisiä kuvia blogin puolelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti