keskiviikko 22. elokuuta 2012

Tyhmä Canon, tahtoo Nikonin takaisin! :'(

Tällä hetkellä on aika ärsyyntyneet fiilikset (pari tuntia sitten olisin kirjoittanut v*ttuuntuneet, mutta vähän sentään mieli rauhoittunut...). Mistähän sitä aloittaisi... No ensinnäkin onnistuin vissiin hajottamaan tai jtn mun koneesta sormenjälkitunnistimen, mikä nyt ei sinänsä ole niinkään välttämätön, mutta olisi se nyt kiva, ettei 800€:n tietokoneesta heti parin kk:n jälkeen ala osat hajoilla. Noh, pitää kai vielä tutkia asiaa ja kysyä neuvoa kaikkitietävältä googlelta ;)
Toinen ärsytyksen kohde liittyy Kar-Fotoon, josta tuli tänään viesti, että kamera olisi nyt palannut huollosta. (niin, jos ois auto käytössä ni äkkiäkös hurauttais huomenna aamupäivällä hakemaan sen, mutta ei...) Ja tähän liittyen ärsyttää tuo Jennin kamera. Olin tänään Ilkeä kuvailemassa ja eihän siitä tullut yhtään mitään. Okei, kuvaus olosuhteet eivät olleet parhaimmat mahdolliset, kun pilvistä ja hämärää, mutta kyllä nyt Nikonilla olisi edes vähän parempia kuvia saanut. Canonissa suurin osa ajasta meni siihen, kun yritti muokkailla asetuksia. Ja hermohan siinä meinasi mennä, kun ei vain tuntunut onnistuvan vaikka oikeanlaiset asetuksetkin löysin. Onhan tuo tietenkin huonompi kamerakin kun mun Nikon, mutta olisin mä nyt sentään vähän enemmän siltä odottanut. Mutta kaikkein ärsyttävin asia tuossa kamerassa on kyllä se, kun objektiivilla zoomatessa se kääntyy eri suuntaan kun Nikonissa. Nekin vähät kuvaustilanteet, mihin olin valmistautunut menivät pieleen kun piti säätää kameran zoomin kanssa. Argh!
Ilke Canonilla kuvattuna
Mitäs vielä... No ainakin ärsyttää lievästi ne tulevat kansalliset koulukisat, tekemistä on niin pirusti ja tekijöitä liian vähän. Vähän tuntuu, että ne kisat ei tule onnistumaan kovin hyvin, mutta positiivisena odottamaan, jos vaikka olisi väärässä :)



Tästä tuli nyt vähän tällainen nysä valituspostaus, mutta eipä tässä ihmeempää kerrottavaa olekaan, kun tiistai ja keskiviikko meni lukiossa. Nyt olisi sitten kisojen järjestämisen lisäksi kasa korvaustehtäviä, kun joudutaan olemaan lukiosta pois kaksi päivää. Siinähän se sunnuntai sitten varmaan meneekin niitä tehdessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti