tiistai 22. heinäkuuta 2014

Vermon ravit 9.7. ja Loviisan ravit 14.7.

Kuvakansioita katsellessa on täytynyt todeta, että kaipa musta on tullut ravityttö, tämän vuoden tapahtumien kuvauskeikat ovat yhtä lukuunottamatta kaikki raveista. Ja sen lisäksikin on raveissa tullut käytyä myös ilman kameraa. 9.7. Vermossa ja 14.7. Loviisassa oli kuitenkin tuttuja hevosia, joten pakkohan sinne oli ottaa kamera mukaan.

Vermossa Maya oli koelähdössä ja juoksikin hienosti ajan 18,4. Hieno suoritus, etenkin, kun tamma oli radalla kuudetta kertaa elämänsä aikana. Se oli myös hyvin valokuvauksellinen, joten hienoja kuviakin tuli. Sääkin suosi kerrankin: suurimman osan ajasta, kun kuvattiin, oli aurinko pilvien takana piilossa, mutta kuitenkin niin, että valoa oli riittävästi. Niimpä suora auringonpaiste ei aiheuttanut rajuja varjoja vaan värit olivat sopivasti valottuneet. Kuvattiin Jennin kanssa koe- ja opetuslähtö sekä lähdöt 1-2 ja lämmittelyä.

Lv-r Mr So Cool

Lv-t Sundsvik Mayday

Sh-t Ypäjä Eila

Lv-t Magpie
Lisää kuvia voi katsoa täältä.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Loviisassa puolestaan Laki oli startissa ja juoksikin superhienosti, kunnes maalisuoralla laukkasi harmittavasti hylkyyn. Loviisan ravien aikaan sää ei suosinut ihan yhtä paljon, kuin Vermossa. Aurinko paistoi melkein koko ajan paljaalta taivaalta ja kuviin tulikin rajut varjot, jonka vuoksi montaa kuvaa joutui muokkaamaan aika rajustikin. Oltiin ensin ajateltu Jennin kanssa jäävämme loppuun asti, mutta kolmannen lähdön jälkeen todettiin paahtava aurinko liian kuumaksi ja päätettiin lähteä kotiin. Kuvia otin siis ponilähdöstä, lähdöistä 1-3 sekä lämmittelystä.

Shet-t Aarteen Muumimamma

Shet-t Kaunisrannan Pandora

Lv-o Stormy Canyon

Lv-r Loverboy Diamant

Lv-r Marvellous ja lv-t Sparkling Joiner

Sh-o Bosse Koks

Kv-r Aspe Leon ja lv-t Luquikee

Lv-r Wild Blueberry ja lv-t Luquikee
Lisää kuvia voi katsoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti