keskiviikko 6. elokuuta 2014

Hiitillä Loviisassa ponipoikien kanssa

Viime keskiviikkona käytiin jälleen ponipoikien Mannin ja Leijan kanssa Loviisassa hiitillä. Ensi perjantaina (8.8.) olisi tarkoitus taas startata Orimattilan paikallisraveissa. Aika kovia poneja lähdössä, saa nähdä paljonko muiden perässä tullaan maaliin, matkaa on kuitenkin 2000m.

Orimattilan listat
Mutta itse hiittiin. Sandra tuli mukaan kuvailemaan, joten tällä kertaa on myös kuvamateriaalia hiitistä. Lämmiteltiin ensin kaksi kierrosta hölkkää ilman sekkiä, jonka jälkeen sekki kiinni. Sitten puoli kierrosta hölkkää, pieni pätkä käyntiä ja vähän nopeampi veto. Muuten hyvin, mutta molemmat pojat lähtivät kunnon kiitolaukalla liikkeelle. Noh, antoivat hyvin alas ja sitten jatkettiin.

Manni on radalla aina mukavan chilli :)
© Sandra Rosenström

Omistaja kertoi, että Mannista ei saa kuin hyviä kuva? :D
© Sandra Rosenström

Verratkaapa kokoeroa minä ja Manni vs aiemmassa postauksessa minä ja Too :D
© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström

Sekki kiinni!
© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström

Otettiin volttiharjoitus, jonka jälkeen kaksi kierrosta kilpailuvauhtia. Leija meni selvästi kovempaa ja jäätiin Mannin kanssa vähän matkan päähän juoksemaan. Manni vastasi kyllä ihan ok eteenajaviin apuihin, mutta oli hieman epäpuhdas. Pomputteli puolet jaloista laukalla, puolet ravilla. Loppusuoralle se vasta löysi ravin ja tulikin loppusuoran aika hyvin.

© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström
Käveltiin hetki, jonka jälkeen päätettiin ottaa pari lyhyttä ja nopeaa vetoa voltista. Otettiin voltit takasuoran lopusta ja jatkettiin vedot maaliin saakka, jotta Sandralla oli hyvä kuvata. Ekasta voltista Manni otti lähtölaukan ja jäätiin siksi Leijasta vähän jälkeen. Manni kuitenkin ravasi hyvin ja vauhtiin päästyään saatiin jopa Leijaa vähän kiinni. Toisessa volttauksessa otin lähdön vähän varovaisemmin ja päästiin ravilla matkaan. Pysyttiin Leijan rinnalla melkein maaliin saakka, mutta Jennin pistäessä vähän painetta Leijaan, se meni ohi ja ei tullut Mannille vieläkään "voittoa" :D Kävelytettiin poneja puolisen kierrosta ja sitten olikin aika lähteä kotiin.

© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström

© Sandra Rosenström
Hiittiin olen tyytyväinen, täytyy toivoa, että Manni olisi Orimattilassa hieman ravivarmempi. Mitään voittoa ei lähdetä tavoittelemaan, kunhan tulisi hyväksytty suoritus mahdollisimman vähillä laukoilla, eikä mielellään hirveän paljon muiden perässä tultaisi maaliin :D

Tässä vielä sports trackers käyrät hiitiltä. Maximinopeus näkyi olevan 2.25 pieni pätkä, kaksi kierrostakin meni aika tasaista vauhtia. Hyvä hiitti kaiken kaikkiaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti