keskiviikko 6. elokuuta 2014

Uusi banneri ja poseerausta Toon kanssa

Taas on monta monta postausta tekemättä, mutta tällä helteellä ei hirveästi huvita koneella istua. Sainpa sentään aikaiseksi tehdä uuden bannerin sekä päivittää Päätähdet -sivun. Uuteen banneriin olen tavallaan tyytyväinen, mutta tavallaan en. Toon kuvat ovat harmittavan epätarkan näköisiä, ainakin tuohon Mannin kuvaan verrattuna. Saattaa olla, että jossain vaiheessa vielä vähän muokkailen sitä, mutta jonkin aikaa saa nyt luvan olla tuollainen. Mitäs mieltä te lukijat olette?

Vanha banneri ja uusi banneri

Toissa sunnuntaina olin ylätallissa töissä ja liikuttelin Toon jo aamupäivällä (ensimmäistä kertaa meni silloin puhdasta ravia, otj ei vaivannut lainkaan ja sen jälkeen on joka lenkillä ollut puhdas). Kävin päivällä kotona ja tulin iltapäivällä Jennin kanssa tallille hoitamaan iltapäivän tallityöt. Zokolla oli vapaata ja Jenni ehdotti, jos otettaisiin Zokosta kuvia laitumella (kuvia voi katsella Jennin blogissa). Otettiin sitten Too myös kuvattavaksi Zokon jälkeen. Ajateltiin ottaa jonkinlaiset rakennekuvat Toostakin, mutta se oli helpommin sanottu, kuin tehty. Too ei oikein malttanut pysyä paikoillaan, kun huitoi paarmoja - saati että olisi seisonut näyttelyasennossa. Mulla oli sen lisäksi kamerassa huonompi putki kiinni, joten tarkennukset menivät vähän niin ja näin. Rakennekuvista ei nyt kummoisia tullut, mutta kelvatkoon. Otettiin myös muutama yhteisposeeraus ja sitten kiiruhdettiin talliin paarmoja pakoon. Täytyy jossain vaiheessa ottaa uusiksi, kun ötököitä on vähemmän, josko saataisiin joskus onnistunut rakennekuvakin aikaiseksi.

© Jenni Wallin

Tästä kuvasta tykkään tosi paljon, harmittavasti se vain on jäänyt epätarkaksi...
© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Tällaista se kuvaus oli, ensin oltiin niin rauhassa ja söpönä...
© Jenni Wallin

... ja seuraavana hetkenä riuhdotaan ja näytetään se toinen puoli kameralle :D
© Jenni Wallin

Too halusi kovasti esitellä pepsodent-hymyään kameralle :D
© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Kun nyt alkukesästä tuli otettua rakennekuva, niin tässä nyt vertailussa vierekkäin. Kuvissa suunnilleen kuukausi väliä.
Molemmat © Jenni Wallin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti