torstai 2. lokakuuta 2014

Super Too!

Sunnuntaina lähdettiin Jennin kanssa iltahämärässä ajelemaan Toolla. Ajeltiin alkuun edestakaisin Jennin jäädessä aina johonkin kuvailemaan. Too meni tosi kivasti, vaikkakin alkuun kaikki nopeat pätkät tuli juuri ennen kameraa, kun Too aina hämmästyi, kun Jenni oli vaihtanut paikkaa. Too kuitenkin hiffasi heti, että halusin reippaamman vauhdin, yleensä kun se ei tykkää mennä juuri tässä kyseisessä kohdassa paljoa hölkkää kovempaa. Aina kotoa pois päin käännettäessä piti esittää, ettei tahdo kääntyä, mutta kääntyi kuitenkin kiltisti. Pari kertaa meinasi Too vetää herneet nenään, kun pyysin kovempaa vauhtia, niin alkoi takapää jännittyä siten, että kohta tulee pukkia. Pienellä hölläyksellä Too kuitenkin ymmärsi käyttää energian mielummin eteenpäin kulkemiseen, kuin ylöspäin pomppimiseen.

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Päätettiin vaihtaa kuvauspaikkaa Rölliin, jossa pääsee ajamaan vähän kovempia vauhteja, kun ei aiemmalla kuvauspaikalla oikein saatu vauhteja vangittua kameraan. Hämärä ehti laskeutua jo paljon enemmän ja kuvista tulikin tosi rakeisia. Hämärä ja kovan vauhdin kuvaaminen kun eivät ole paras yhdistelmä. Ja vauhti myös oli jo melko reipas. Kun mentiin ekaa kertaa Jennin ohi, kuulin vain Jennin huudahtavan "Oho!" hämmästyneenä, ei vissiin osannut odottaa, että Toosta tosiaan lähtee enemmän vauhtia :D Sports trackersin mukaankin ollaan pysytty aika hyvin alle 1.50 vauhdeissa, max nopeuskin oli 1.46 min/km.

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Olin kyllä niin ylpeä Toosta, tämä oli ehkä neljäs tai viides kerta, kun ajettiin kunnolla vetoja ja Too meni niin hienosti, etten edes käsitä. Vetojen välissä se puuskutti kyllä aikalailla, mutta pienen käyntipaussin jälkeen jaksoi kuitenkin tosi hyvin. Kotimatka tultiin sitten kevyessä hölkässä ja kotona Toon hiet olivat jo lähes kuivuneet. Mistä se on tuon kuntonsa yhtäkkiä repinyt? :D Vasemman etusen könkkäyksestäkään ei ollut tietoakaan, ehkä kaksi hieman ep askelta tuli koko lenkin aikana.

Tiistain lenkillä, syksy on selkeästi saapunut :)

Tiistaina käytiin reipas 13 km hölkkälenkki. Nähtiin mm. matkalla hirvi, eikä Too ollut millänsäkään siitä. Vähän puhisi ja tuijotti, mutta jatkoi kiltisti, kun pyysin. Mentiin kiltisti kaikki mutarapakot ja muut pelottavat kohdat ja muutenkin Too oli niin hieno. Ensi viikolla olisi sitten tarkoituksena lähteä käymään radalla. Toivottavasti Too ei kehitä itselleen jotain estettä. Tiistain lenkiltä tullessa se kyllä jäi kengästään kynnykseen kiinni kuopiessaan ja sai kengän vääntymään. Sain naputettua löystyneet naulat takaisin kiinni, mutta täytyy vähän seurailla. Mutta kävi miten kävi, olen kuitenkin superylpeä "pikku"-Toosta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti