torstai 2. lokakuuta 2014

Villiponit, vähän liiankin...

Viime viikon perjantaina (26.9.) halusin katsoa Toon liikettä sivusta päin, joten vuorossa oli juoksutusta kentällä. Jenni touhuili samaan aikaan omiaan ponin kanssa toisessa päässä kenttää. Too oli aiemmilla ajolenkeillä ottanut aina yksittäisiä epäpuhtaita askelia vasemmalla etusellaan. Juoksuttaessa saman huomasi, etenkin vasemmassa kierroksessa. Epäpuhtaus näkyi kuitenkin vain hölkässä, reippaammassa ravissa ei näkynyt mitään. Saman havainnon olin tehnyt ajaessakin. Tiedä sitten varooko se vain askeliaan oikean takasen haavan takia, vai onko sillä vain kasvu sellaisessa vaiheessa, ettei ihan hallitse jalkojaan. Täytyy seurailla.

Kännykkälaatu <3

Jenni oli aiemmin harmitellut sitä, ettei uskalla irtojuoksuttaa Zokoa, kun se on aiemmilla kerroilla mennyt langoista läpi. Niimpä saatiin idea, josko juoksutettaisiin Zokoa ja Toota yhdessä. Ne eivät paljoa välittäneet toisistaan, joten uskallettiin päästää ne yhdessä irti. Zoko oli ihan hurmiossa ja juoksi innoissaan ympäri kenttää, Toota sai vähän herätellä, että lähti mukaan. Hienoa liikettä lähti molemmista.
Kaikki meni tosi hyvin, kunnes Zoko päätti tunkea aidan ja Toon väliin, mistä Too ei liiemmin välittänyt. Too pukitti ja Zoko väisti aitaa päin, joten tuloksena puolet aidasta nurin ja hepat pihaton puolella. Too hiffasi aika pian avonaisen portin ja niimpä ne painelivat hännät pystyssä vapauteen. Juoksivat onneksi suoraan talliin, tai Too juoksi tarhaan ja Zoko talliin. Sieltä saatiin ne sitten kiinni ja mentiin takaisin kentälle rauhoittumaan. Sitten eikun hepat talliin ja aidan korjaukseen.

Aidat ennen ja jälkeen korjauksen

2 kommenttia:

  1. Zoko ei oo karannu kun kerran irtojuoksutuksessa, ja sillon hyppäs portin yli niin että ylempi lanka katkes ;)

    VastaaPoista