tiistai 10. maaliskuuta 2015

Helsinki Horse Fair


Viikonloppuna oli Helsinki Horse Fair, alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat ja suunnattiinkin messuille lauantain sijaan vasta sunnuntaina. Päätin jättää tällä kertaa kameran kotiin ja keskittyä shoppailuun. Ohjelmassa ei ollutkaan mitään kovin kiinnostavaa, katsottiin Knock Out - rotujen taisto -esitys ja muutaman ratsukon verran estekilpailua, muuten keskityttiin myyntikojujen kiertelyyn. Rahaa kuluikin ihan kiitettävästi, mutta kaipa kaikki ihan tarpeeseen tulee :D

Ensiksi koko läjä
Päivän tarpeellisin ostos: Busse kaulakappaleellinen fleeceloimi, 35€ Hippodome
Toon väri olisi kylläkin tummansininen, mutta tämäkin turkoosi/harmaa väri on ihan kiva ja ehdottomasti ajaa asiansa :)
Tummansininen riimu ja samaa sävyä naru, 10€ Hevari
Ei kai riimuja ikinä voi liikaa olla, eihän? :D

Jenkkiriimu, 15€ Hevari
Täytyyhän amerikkalaisen lämminverisellä olla jenkkiriimu, eikös?

Rusetti letityskuminauhat, 8€ Hevari
Jenni ylipuhui ostamaan, onhan se hyvä olla onnen rusetit tuleville ravireissuille ;)
QHP otsapanta, 14,50€ Cavallo Pro Shop
Tämä oli Toolle liian pieni (jonka tiesin jo ostaessa), mutta ajattelin tehdä jotkin jatkopalat tähän, että saadaan siitä sopiva. Toolla on niin leveä otsa, ettei full koon pannat ole sille sopivia.

Jännesuojasetti, 20€ Horze
Ratsusuojat,... Ostin oikeastaan vain siksi, että oikea hinta oli yli 40€ ja nyt sai 20€. Ja kaipa siitä Toosta joskus ratsukin tulee, joten tuskin nämä käyttämättä jäävät.

Nimikyltti, 5€ Ukkostuuli
Jälleen Jenni ylipuhui ostamaan, onhan Zokollakin :D Hevosen tukan väritin vielä mustaksi, niin on oikeamman värinen :D

Hilton Herbs Bye Bye Itch Lotion, 24,95€ Keravan Horse & Rider
Eräs tallilainen suositteli tätä, helpottaa kuulemma kutinaa hyvin. Too hankaa jonkin verran häntäänsä ja on muutenkin vähän herkkä ötököille, joten eiköhän tämäkin ihan tarpeeseen tule.
Likit -teline + Liquorice kivi, 23,50€ SW Horse
Ei ehkä erityisen tarpeellinen, mutta josko tästä olisi vähän tekemistä Toolle. (tosin ensinäkemällä se ei siitä kovinkaan paljoa innostunut... Ehkä se joskus hiffaa, että se on herkku :D )

Vitamiini nuolukivi, 9€ Parkanon ratsutarvike
Too tykkäsi, kun Jenni tarjosi omasta lakun makuisesta, joten päätin ostaa Toolle oman. Minttu ei kuitenkaan Toolle maistunut, täytyy sille vielä muutamaan kertaan tarjota, josko se sittenkin olisi hyvää... Jos ei muuta, niin Zokolle tuntui maistuvan :D

Joku tarkkasilmäinen saattoi nähdä läjässä myös martingaalin. Noh, en ole hirveän ylpeä sähläyksestäni, mutta onnistuinpa ostamaan Toolle pony-kokoisen martsan... Samassa koukussa oli monta erihintaista martsaa ja niitä selatessani onnistuin sitten lopulta tarttumaan pony-kokoiseen. Jossain vaiheessa kotona katselin, että aika pienen näköinen, mutten ajatellut asiaa sen enempää. Olin menossa sovittamaan martsaa, kun sitten vilkaisin kokomerkintää. Kyllä siinä muutamat kirosanat pääsi, mutta ei auta. Noh, Zoko sai sitten martingaalin. Onneksi me ei Toon kanssa vielä kovin paljoa ratsujuttuja harrasteta, joten pärjätään vielä ilman martsaa.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa, lisäksi ostin koirille Dogfanista kaulapannat, ihan simppelit nahkaiset puolikuristavat. Helpottaa suuresti näiden karvakasojen kanssa, kun ei tarvitse etsiä solkia karvojen seasta, vaan riittää, että pujottaa pannan kaulaan.

2 kommenttia:

  1. joo toi likit voikin olla yhdessä yössä syöty sitten kun heppa sen hiffaa. Näin meillä...

    VastaaPoista