sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Hyvätuulinen valokuvaaja ja viimeinen lukioviikko!!!

Viime viikolla en jaksanutkaan kirjoitella, kun lukion takia ei paljoa kirjoitettavaa ole. Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina oli siis perus 8-16 lukiopäivät ja perjantaina 8-11. Torstaina oli äikän kielenhuollon koe ja perjantaina ruotsin koe, molemmat meni ihan ok, äikkä nyt vähän niin ja näin kun en siihen jaksanut lukea, mutta kaipa siitä läpi pääsee. Ruotsin kokeessa testattiin sellaista systeemiä, että kaikkien piti tehdä A4 kokoinen lunttilappu, johon sai kirjoittaa mitä halusi. Itse en jaksanut mitään sanoja ruveta kirjoittelemaan, vaan kirjoittelin vain kieliopin ja loppujen lopuksi en olisi koko lappusta kokeessa tarvinnut. Pari kertaa vilkaisin sitä, ihan vain muodon vuoksi. Koe oli suht helppo ja meni oikeastaan ihan hyvin :)
Nyt on siis lukio tältä lukuvuodelta ohi, enää koeviikko ja sitten onkin vuorossa tallijaksot ja amista ennen kesälomaa. Ihanaa, tallijaksoja ainakin odotan ihan innolla, ihanaa päästä tekemään tallihommia :) Täytyy nyt vain toivoa, ettei meitä tallissa ihan hirveän monta ryhmää olisi samaan aikaan, että itsekin pääsisi jotain tekemään. Viime vuonnahan meitä oli tallissa aina niin paljon, että vain meidän luokalle riitti juuri ja juuri hommia ja lo-09:läiset joutuivat sitten aina keksimään jotain sijaishommaa.

Ilke ratsuna :)
Tiistaina kävin illalla kuvailemassa Ilkeä, kun Saana ratsasti sillä. Ilkestä kuoriutuikin aikamoinen pukkiponi, ja sain yhdestä pukista napattua aika hauskan kuvankin :D Ylipäätään olin tosi yllättynyt, kuinka hyviä kuvia sain. Oltiin kuitenkin uudessa maneesissa, jossa valaistus on huonompi. Mutta vaikka huonoja kuvia saikin poistella aika reippaalla kädellä, oli jäljelle jäävät ihan yllättävän hyviä. Tuli kyllä hyvälle tuulelle, kun kerrankin sai olla tosi tyytyväinen otoksiinsa :D

Pukkiponi :D

Hyvää tuulta auttoi myös se, kun Tiitu laittoi facebookissa viestiä ja pyyteli kuvailemaan Samua: "Moikka! Ajattelin siulta kysästä kun oot kuvaillu aika paljon tääl näitä muita ja otat tosi kivoja kuvia, että olisitko ollu halukas tulla kuvailees ku oisin irtohypyttäny Samua? olis kiva saada hyviä kuvia ja sie osaat niitä ottaa!". On se kiva kun tämä valokuvaajan maine leviää, niin pääsee välillä kuvailemaan uusiakin heppoja :) Näillä näkymin olisin Samua menossa kuvailemaan tiistaina, jos ei mitään yllättävää muutosta aikatauluihin tule :)

Torstaina kävin iltapäivällä kuvailemassa Neeaa ja Apolloa ja Sofiaa ja Sevveä. Ihan kivoja kuvia tuli, vaikka jälleen uudessa maneesissa oltiin.
Conn-o Fieldhill Apollo
Sh-r Rantalan Severi
Illalla kävin vielä Tiiaa ja Ilkeäkin kuvailemassa ja sieltäkin tuli tosi kivoja kuvia, vaikkei Tiialla ja Ilkellä treenit menneetkään ihan nappiin. Alkaa pikkuhiljaa ihmetyttämään, että mistä talvimasennuksesta toi kamera on herännyt kun niin kivaa kuvaa ottaa noinkin huonossa valossa :D


Perjantaina lukion jälkeen oli lähtö Porvoota kohti. Pääsin Sofian kyydillä, niin ei tarvinnut busseistakaan kärsiä. Sofia oli kiltti ja vei mut tallille asti ja pyysivät Rimman ja Anskun kanssa päästä katsomaan Kastetta. Kovasti sitä ihailivat ja kehuivat suloiseksi, mutta eipä kai Kassesta muuta voikaan sanoa :D
Siri 25/03/2012
© Jenni Wallin
Ilmeitä löytyy joka lähtöön :D
 Siri 25/03/2012
© Jenni Wallin
Hain Sirin tarhasta ja raaputtelin käytävällä siitä mukavan kasan karvaa irti. Alkaa pikkuhiljaa Sirikin päästää siitä talvikarvasta irti ihan reilulla kädellä, tuntui ettei se karva ikinä lopu. Sitten satula selkään ja kentälle. Edelleen olisi hirveä hinku päästä hyppäämään, mutta kai se täytyy vain malttaa odottaa kentän kuntoon tulemista. Tuuppailtiin siis Sirin kanssa puolisen tuntia, Siri oli tosi kiva ja laukatkin sujui tosi hyvin. Jotenkin saan vissiin pidettyä tasaisemman tuntuman suuhun kuolaimilla tai jotain, koska laukat meni tosi rennosti ja tuli pitkiäkin pätkiä, jossa takapääkin oli mukana. Olin kyllä tosi tyytyväinen Siriin, pitää kyllä yrittää jossain vaiheessa saada joku mukaan kuvailemaan meidän menoa, kun on kuolaimet suussa.
Omassa istunnassa tuskastelin oikeaa jalkaa, jota en vain millään saa rentoutettua. Vasen jalka on tosi hyvä, pysyy kyljessä kiinni, ei nouse pohjetta käyttäessäkään ja varpaatkaan ei sojota sivulle. Mutta se oikea taas tekee kaiken päin vastoin. Ja vaikka kuinka yritin, en vain saanut sitä tarpeeksi rennoksi. Täytyy ruveta jatkossa ihan kunnolla keskittymään taas siihen ja yrittää saada se korjattua.
Ennen tallilta lähtöä raaputtelin Siristä vielä lisää karvaa irti ja Kastekin pääsi karvan raaputukseen.
Sitten lähdin bussilla Porvooseen päin, mutta jäin jo Tarmolassa pois, kun kävin Robinhoodissa etsimässä, josko siellä olisi ollut turvakenkiä. Ei ollut, mutta mukaan tarttui uudet lenkkarit (poistohyllystä ja maksoivat alle 20€, mutta kävelen ne joka tapauksessa yhdessä kesässä hajalle, että kalliimpiin ei kannatakaan sijoittaa) ja muuta tilpehööriä. Sitten käppäilin keskustaan, jossa tietenkin olin kaksi minuuttia edellisen bussin lähdön jälkeen, joten ei kun puoli tuntia odottamaan seuraavaa. Kyllä odotan sitä hetkeä, kun on ajokortti taskussa ja auto alla, eikä tarvitse olla noiden bussien armolla, mä niin inhoan sitä bussilla matkustamista!

Lauantaina lähdettiin iltapäivästä tallille, mutta ennen sitä kävin taas kuvailemassa Tassun pentuja. Hirveästi olivat kasvaneet viime viikosta. Kyllä on suloisia pikkusia :)

Tallilla raaputeltiin tarhassa Kasteesta ja Siristä karvaa, tosin Sirin raaputukset jäi aika lyhyeen, kun se keksi ruveta pyörimään ja hyppimään pystyyn, joten joutui sitten Ellun koulittavaksi. Kaste seisoi nauttimassa rapsutteluista, mutta säpsyi aika paljon, kun olivat laittaneet sähkön tarhaan ja oli ilmeisesti saanut parikin kunnon tälliä. Ihan hyvä vain, oppiipahan olemaan karkailematta!
Kaste 25/03/2012
© Jenni Wallin
Lähdettiinkin sitten ajamaan Kasteella tällä kertaa yksinään. Matti ajoi ja mä ja Ellu talutettiin. Kaste oli niin hienosti, ainoa paikka, missä piti vähän rohkaista, oli isojen vesilätäköiden kohdalla, muuten pystyttiin hyvin kulkemaan ihan takana kärryjen tasalla ja Kaste vain tyytyväisenä mupelsi kuolaimiaan :D
Sirin silmä 25/03/2012
© Jenni Wallin
Kävin sitten ratsastamassa Sirillä, ei mennyt ihan niin hyvin kuin perjantaina, mutta ihan ok kuitenkin. Keskittyminen oli vähän vaiheittaista ja laukkatyöskentely ei ollut yhtä hyvää kuin edellisenä päivänä, mutta positiivisena voin sanoa sen, että saatiin tosi kivoja askeleen pidennyksiä lävistäjällä. Ehkä siitä keskiravista voisi ihan hyvätkin pisteet saada, jos noin hyvin kouluradalla menisi.
Sain sen oikean jalankin nyt vähän paremmin pysymään rentona, kun keskityin siihen kunnolla, mutta liian usein se silti nousi ja pohje irtosi kyljestä. Noh, täytyy vain sitkeästi jatkaa harjoittelua, ehkä sen joskus saa korjattua.

Dina ja luu <3
Sunnuntaina eli tänään oltiin ihan kotona vain kahteen asti vastaanottamassa virpojia. Kahdelta lähdettiin lenkille äitin ja koirien kanssa ensin Jukkaa vastaan ja sitten käveltiin perus neljän kilsan lenkki.
Nana ja luu <3
Kotona sitten syötiin ja sitten olikin aika lähteä kaupan kautta Harjun bussille. Bussi oli taas vaihteeksi ihan täynnä ja painavaa laukkua Haminaan asti sylissä pitäessäni sain toisen kantapään ihan puuduksiin ja oli kyllä helpotus kun Haminassa sai laukun siihen viereiselle penkille ja sai loppumatkan venyttää jalkoja ilman ylimääräistä painoa.
Huomenna olisi luvassa fysiikkaa, ratsastusta ja varustehuoltoa, saisi kyllä Toronen olla jo töissä, että pääsisi illalla sinne valjaskerhoon, vaikka silloin kyllä jää Tolmun valmennuksen kuvaus välistä. Mutta tässä tilanteessa on nyt kyllä valjaskerho etusijalla, haluan ne Sirin suitset joskus saada valmiiksikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti