perjantai 15. tammikuuta 2016

Back in business!

© Jenni Wallin

Johan meni pitkälle tämäkin postaus, ulkona on kuitenkin ollut niin ihanat kelit, että ei ole ollut aikaa istuskella koneella blogiin kirjoittelemassa. Mutta joka tapauksessa... Viime lauantaina palailtiin takaisin liikutuksiin käymällä ajolenkki pellolla. Eija ajeli Weekolla samaa matkaa ja jossain vaiheessa Mattikin liittyi porukkaan Kasteen kanssa. Weekon kanssa Too käyttäytyi oikein mallikkaasti, mutta Kasteesta se keräsi hirveät paineet ja esitteli kaiken maailman pukit ja keulimiset. Piiskankin olin tietty antanut varmuudeksi Eijalle lainaan, koska kyllähän mun Too osaa käyttäytyä... Muistaapahan taas sen, ettei toiste lähde Toon kanssa liikenteeseen ilman piiskaa. Se kun osaa olla välillä sen verran aasi, ettei pelkällä ohjalla komentamalla mene viesti perille.

Muutoin lenkki meni ihan ok. Toon liikkeet olivat hieman epämääräiset näin pitkän tauon jälkeen + vtj vuohisen haavat ilmeisesti hieman kiristivät, kun sitä piti niin korkealle nostaa. Kasteen perään olisi pää vienyt ties kuinka kovaa, mutta jalat ei ihan totelleet, joten laukallehan se sortui aika paljon. Mutta eiköhän se tästä, myöhemmillä lenkeillä on liikkeet olleet jo huomattavasti paremmat. Nyt saisi vaan tulla vielä lisää lunta, niin saataisiin oikein kunnon hankitreenit!

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin
Weekokin meni oikein pätevänä ja näyttää kuvissa hurjan hienolta. Se on kasvanut hurjasti ja on tälläkin hetkellä tosi takakorkea. Reilu viikko sitten mitattiin Weeko, edestä 165 cm ja takaata 167 cm. Vertailuna mitattiin Tookin, edestä 168 cm ja takaa 166 cm. Weekolla kylläkin hokkikengät alla ja Too ilman kenkiä, mutta kuitenkin. Saas nähdä kuinka valtavaksi tuo Weeko meinaa kasvaa.

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti