tiistai 19. tammikuuta 2016

Sunnuntain ajelut

© Jenni Wallin
Kyllä, oli kylmä kun tuo kaikki lumi tuli reippaassa vauhdissa suoraan naamaan :D
Sunnuntaina 17.1. ajoin Toon pellolla ja Jenni oli mukana kuvaamassa. Edellinen ajokerta oli edellisen viikon lauantaina saikun jälkeen,jolloin mahavyö ei meinannut yltää kiinni ja piti jättää kolme reikää normaalia löysemmälle. Sunnuntaina mahavyö meni keposesti vanhoihin reikiin. Toisin sanoen lomaillessaan Too saattaa hieman kerätä ylimääräisiä kiloja, mutta ne karisevat heti, kun päästään normi liikutukseen. Viime viikkoisia ja tämän kertaisia kuvia vertailemalla en kyllä huomannut eroa, sutjakalta tytöltä näyttää molemmissa :D

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Viimeksi meillä ei myöskään ravi kulkenut, pää olisi kyllä vienyt kaverin perässä ties mitä vauhteja, mutta jalat eivät pysyneet mukana. Tällä kertaa ravi kulki tosi hyvin, mutta pellon pohja oli hieman huono, eikä siitä saanut kunnolla pitoa. Niimpä vauhtia ei päästy varsinaisesti ajamaan, mutta kuski oli ikionnellinen jo siitä tiedosta, että hänen hevosensa osaa kuin osaakin ravata!

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin
Umpihangessa oli hieman parempi pito, joten ohjasinkin Toon sinne. Yhtäkkiä osuttiin valtavaan töyssyyn (kivi tms), joka heitti kärryt ilmaan ja Toonkin tasapaino meni ja se hyppäsi hämmentyneenä laukalle. Selvittiin ehjinä ja suunnattiin takaisin pellon reunaan, jossa ei varmasti ole ylimääräisiä töyssyjä. Jokusen kierroksen jälkeen lopeteltiin, lenkille tuli pituutta noin 10 km. Ja fiilis oli mahtava, koska Toon ravi oli jälleen tosi hyvää!

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

© Jenni Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti