tiistai 12. tammikuuta 2016

KaksituhattakuusitoistaVuosi vaihtui ja nyt elellään jo toista viikkoa vuodesta 2016. Meillä vuosi vaihtui saikkuillessa ja jouduin hakemaan Toolle antibiootitkin, kun vuohisen haava alkoi vaan menemään pahemmaksi hoitamisesta huolimatta. Onneksi antibiootit vaikuttivat nopeasti ja nyt haava näyttää vihdoin siltä, että alkaa pikkuhiljaa parantua.

Viime tiistaina hain Toolle antibiootit, tänään annoin viimeisen tuubin ja nyt haava on vihdoin kiinni ja parantumaan päin!
Meillekin satoi tänne etelään vihdoin ensilumi vuoden toisena päivänä!

Ja seuraavaksi tulikin hirmupakkaset, joita kesti viikon päivät, hrrrr!
Sisälläkin sai pukeutua pipoon, kaulaliinan, villapaitaan ja -sukkiin. Ja kuuma tee piti lämpimänä.
Hevoshierojan opintoni ovat loppusuoralla, joten opiskeluakin on joutunut harrastamaan :D
Loppiaisena avattiin talliporukalla grillauskausi, eikä lämpimässä kodassa ollut edes kylmä, vaikka ulkona lämpitila oli alle -20 astetta

Viikonloppuna lopetettiin saikku ja palailtiin takaisin töihin. Eka lenkki käytiin -28 asteen pakkasessa ilman satulaa. Toolla oli hurjasti virtaa ja se yritti keksiä kaikki mahdolliset tekosyyt siirtyä reippaampaan askellajiin. Selvittiin kuitenkin pellon ympäri hengissä. Lauantaina käytiin ajolenkki pellolla Weekon kanssa ja Jennikin saatiin kameran varteen. Enemmän kuvia siltä reissulta tulee seuraavassa postauksessa.

Innokas töihin palaaja
Kyllä oli kiva istua taas pitkästä aikaa oman hepan kärryissä :)
Tänään satoikin reilusti lisää lunta ja en malta odottaa hankilaukkoja! Viikonloppuna koitetaan järjestää taas valokuvaustuokio. Täytyy käyttää tilaisuus hyväksi, kun vihdoin satoi lunta. Koko viime vuoden valokuvausintoni oli ihan jäissä, mutta nyt into on taas palannut. Eli kunhan kelit pysyvät sopivina ja saadaan järjestettyä Jennin kanssa aikataulut sopimaan, pitäisi blogiin ilmestyä lähiaikoina muitakin, kuin kännykkäkuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti