perjantai 17. tammikuuta 2014

Uudet tuulet puhaltaa!

Blogissa puhaltaa uudet tuulet! Kuten ehkä huomasitte, ulkoasu on vaihtunut ja nimikin on muuttunut. Ulkoasusta tein hieman talvisemman ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Blogin taustakuvan kanssa oli vähän säätöä ja se saattaa vielä vaihtua, tai sitten ei. Mutta bannerista tuli ainakin omaa silmää kovasti miellyttävä, eiköhän sitä taas jaksa katsella jonkun aikaa :) Mitä mieltä te lukijat olette uudesta ulkoasusta? Comments, please :)

Vanha vs uusi
Blogin nimi muuttui nyt pitkästä Waiting for the dream coming true'sta Something borrowed'iksi. Olen jo pitkään pohtinut nimen muuttamista, koska vanha nimi oli niin pitkä ja hankala saada mahtumaan banneriin. Something borrowed kuvaa mielestäni paremmin blogin sisältöä, kerronhan täällä lainahepoistani.

Uuden nimen myötä ajattelin myös muuttaa kirjoitustapaani hieman. En enää kirjoita päiväkirjamaisesti tänä päivänä tapahtui tätä ja tuona päivänä tuota, vaan kirjoitan silloin kuin kirjoitettavaa on ja jätän turhat löpinät kokonaan pois. Keskityn enemmän kirjoittamaan vain hevosista, toki koirat ja valokuvausjutut tulevat edelleen olemaan osa blogia, mutta pääasiassa blogi tulee jatkossa painottumaan hevosiin.

Lisäsin sivupalkkiin myös kyselyn anonyymeistä lukijoista, eli jos luet blogiani, etkä ole rekisteröitynyt lukija, käyppä klikkaamassa kyllä :) Rekisteröityneitä lukijoita on kertynyt jo 17, joten ihan mielenkiinnosta olisi hauska tietää paljonko rekisteröimättömiä lukijoita blogiani lukee :)

P.S. Käykääpä tsekkaamassa myös uusi päätähdet sivu, päätin hieman lyhentää esittelyitä ja lisäsin hepat, koirat ja oman esittelyni kaikki samalle sivulle :) Uutta on myös tapahtumakalenteri sivu, jonne päivittelen aina tulevia tapahtumia ja kuvausreissuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti