lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukalenteri - 15. luukku!

Tänään joulukalenterissa on luvassa aikataulupostaus. En ole ihan satavarma kaikista ajoista, mutta suunnilleen näin meni tämä päivä:

9.50 Heräsin, söin aamupalaa ja puin päälleni.

11.00 otin muutaman kuvan Dinasta, kun se oli niin suloisena Lauran sänkyyn nostettuna <3

Tui tui <3


"Kuka tulee?"11.15 lähdin ulos tekemään lumityöt. Ulkona oli aika kova tuuli ja koirat päättivät, että on kiva juosta vapaana. Samantien, kun avasin portin, ne juoksivat tielle ja sain huudella aika kauan, ennen kuin koirat tulivat takaisin.

11.50 lepäilin hetken sisällä, kun odotin, että Jenni olisi valmis kaupungille lähtöön.

12.05 lähdettiin ajelemaan kaupunkiin päin. Keskustassa oli kauhea ruuhka ja parkkipaikkaa ei löytynyt mistään. Lopulta päätettiin jättää keskustan kaupat välistä ja lähteä suoraan Kuninkaanporttiin. Jennin piti kuitenkin hakea Matkahuollosta joku paketti, joten jätettiin Jenni Matkahuollon eteen ja ajettiin pieni lenkki ja otettiin Jenni takaisin kyytiin. Sitten ajeltiin sinne Kuninkaanporttiin.


Tasaluku, niin piti ottaa kuva :)

12.55 oltiin Kuninkaanportissa ja käytiin ensin Hong Kongissa ja sitten Peten koiratarvikkeessa.

13.45 Jenni ja Laura halusivat Raxiin, joten käytiin siellä syömässä.

14.20 lähdimme ajelemaan Länsirannan kaupoille päin. Löysimme kuin löysimmekin parkkipaikan ja kävi vielä niin hyvä tuuri, että joku oli jättänyt parkkimittariin parkkilipukkeen, jossa oli vielä 40 min jäljellä. Niimpä ei tarvinnut siihenkään tuhlata rahaa. Käytiin Cubuksessa, josta ostin kahdet college housut ja pari toppia.

14.50 lähdimme S-marketiin, jossa käytiin ostamassa teippiä. Tarkoitus oli ostaa myös lahjanarua, mutta sitä ei löydetty.

15.20 lähdimme ajelemaan kotia kohti.

15.40 olimme kotona. Ensin laitoin koirille ruuan (äiti ei ahkerana opiskelijana ollut vielä ehtinyt :D ) ja sitten aloin paketoimaan joululahjoja, kun nyt tänään sain viimeisetkin hankittua.

18.50 olin valmis ja Jenni alkoi värjätä mun hiuksia.

20.15 hiukset oli värjätty ja Jenni vielä leikkasi vähän mun hiuksia.

Uus väri (vaikka onki aika samanlainen ku vanha)

21.45 Jenni oli saanut hiuksetkin leikattua. Sen jälkeen loppuilta on mennyt koneella ja tv:tä katsellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti