sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulukalenteri - 16. luukku!

Ai kamala, nyt en kyllä millään meinaa keksiä aihetta tämän päivän luukkuun... Ideoita on, mutta myöhemmin toteutettavaksi :D Mutta esittelempä vaikka lukemieni blogien top kolmosen :)


Kisamatkalla - Blogi kertoo kahdesta kenttäsuokista, joiden treenejä ja kilpailuja on todella mukava lukea. Tykkään blogin kirjoitustyylistä ja runsaista, hyvälaatuisista kuvista. Tämä blogi on ollut suosikkilistani kärkipäässä siitä asti, kun sen löysin, mutta viime aikoina se on noussut ihan ykkössuosikiksi :)




Kaktu ja Futura - Blogi kertoo lämminverisen ex-ravurin elämästä ratsuna. Todella monipuolisia postauksia sisältävä blogi, jonka kivalla tyylillä kirjoitettuja ja hyvälaatuisilla kuvilla varustettuja postauksia on ilo lukea. Tämä blogi taisi olla ensimmäinen lukemani blogi, joka osaltaan antoi motivaatiota perustaa myös oma blogi. Futuran blogi on ollut alusta asti suosikki listani kärkipäässä ja tulee ehdottomasti siellä myös pysymään :)




Onnin blogi - Lämminverisen ravihevosen elämästä kertova blogi. Monipuolisia postauksia harrasteravihevosen valmentamisesta ja kilpailuttamisesta. Tykkään kirjoitustyylistä, kuvia saisi olla enemmän. Olen pitkään koittanut etsiä muitakin mieleisiäni ravurin elämästä kertovia blogeja, mutta vielä ei ole toista osunut kohdalle, josta tykkäisin yhtä paljon.




Vilriikan töminöötä - Kaksivuotiaan suokkivarsan elämästä kertova blogi. Kivoja runsaskuvaisia postauksia suloisesta varsasta ja sen palloleikeistä. Eniten tässä blogissa tykkään kuvista, joita on aina runsaasti ja ne ovat hyvälaatuisia. Pitkään ollut suosikkilistallani, mutta nyt blogissa on ollut harmittavasti taukoa, joten siksi tämä vähän suluissa jaetulla kolmossijalla ;) ]

Kuten top 3:sestakin huomaa, muhun vetoaa vähän erikoisempi aihe, hyvät kuvat, joita on paljon sekä mieleiseni kirjoitustyyli. Tähän voin vielä lisäksi sanoa, että blogin ulkoasu vaikuttaa runsaasti, alanko blogia lukemaan. Oli muuten aika vaikea valita vain kolme parasta (siksi olikin pakko venyttää neljään ;) ), sillä tykkään kaikista lukemistani blogeista tosi paljon ja melkein tekisi mieli kirjoittaa sananen jokaisesta. Mutta jätetään se johonkin toiseen kertaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti